Mora tvåa i Vasastafetten

Fjolårssegrarna i damklassen i Vasastafetten, IFK Mora, kom på andra plats i årets tävling. Vann gjorde Brånan Girls från Åsarna på tiden 6.10.30. Snabbaste herrar var A-betong från Fjugesta på nya rekordtiden 4.55.16.
Vasastafetten är en löpartävling som gick de nio milen från Sälen till Mora igår, lördag. Snabbaste herrlag var A-betong Lantbruk från Fjugesta i med nya rekordtiden 4.55.16. A-betong segrade därmed också i den öppna klassen. I Klubbklassen för herrar segrade Brittatorp från Växjö med tiden 5.01.00, med IFK Mora friidrott på andra plats. Snabbaste damlag var Brånan Grils från Åsarna med tiden 6.10.30. Brånan girls vann därmed klubbklassen för damer, följda av IFK Mora fridrottstjejer, som var fjolårets segrarlag. Damernas öppna klass vanns överraskande av Nilssons Rör från Vansbro med tiden 6.20.43 Den mixade öppna klassen vanns av New Balance med tiden 5.07.39 Hela resultatlistan finns på www.vasastafetten.com
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".