Webbkanalen P2 Alltid musik

P2 är den rikstäckande kanalen med ett dubbelt uppdrag: dels att sända musikprogram inom konstmusik, jazz och folkmusik. Dels att sända program på andra språk än svenska. Men i webbkanalen P2 Alltid musik spelas bara musikprogrammen från P2, dygnet runt

 P2 associeras ofta med klassisk musik och det är mycket riktigt en radiokanal där du hör konstmusik från alla tidsåldrar. P2 sänder även improvisationsmusik (t ex jazz), traditionsmusik och gränsöverskridande musik du inte kan höra i någon annan FM-kanal. P2 är faktiskt Sveriges i särklass största livescen för klassiskt, folkmusik och jazz.
Programmen i P2
Vill du veta vad som kommer framöver i P2? Vill du kontakta någon programredaktion? Du hittar all information på respektive programs hemsida. Det finns ingen webbtablå för P2 Alltid musik.

Lyssna i webbradion
Från och med 2 april 2007 direktsänder Sveriges Radio två P2-kanaler på webben. Dels P2 Riks som är den kanal som även sänds i FM-radion. Dels P2 Alltid musik som är kanalen där du hör den klassiska musiken, jazzen och folkmusiken dygnet runt.