Onsdag 23 juni

Programledare: Helena Groll och Peter Welander

Sydkorea
Vad händer i Sydkorea idag, dagen efter det grymma attentatet? Och vem är han egentligen, Al Zarkavi, hjärnan bakom attentaten? Kl 16.05

Tema: Trafikdöden I en repris från i våras diskuteras nollvisionen som - trots att den nu går på export till en rad EU-länder - verkar ha misslyckats. Antalet dödade ungdomar mellan 18 - 24 har ökat med 42 procent sedan nollvisionen lanserades. Vi skildrar bland annat den 22 årige mc-föraren Jakobs sista minuter i livet. Ca 16.15

Junilistan landar i Bryssel
Nu börjar verkligheten för Nils Lundgren och hans kamrater i Junilistan. Men vart ska de ta vägen och vilken grupp i EU-parlamentet ska de tillhöra?

Fotbollsbråk
För knappt två veckor sen slutade en match mellan två pojklag med en polisanmälan om hets mot folkgrupp. Det judiska laget trakasserades. Vår reporter Katarina Gunnarsson har försökt ta reda på vad det egentligen var som hände - och varför.

Fotbolls-EM
Efter gårdagens fotbollsdrama i Portugal är det dags för Italien att åka hem. Vad väntar egentligen dem som förlorar?
Producenter: Karin Anderberg och Carlos Garat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista