Tisdag 2 november

Programledare: Kristin Göthe och Helena Groll

USA:s presidentval är i gång
Vår första timme ägnas helt åt presidentvalet som nu är i full gång i USA. George Bush eller John Kerry det är frågan. Vi sänder direkt från Washington, med rapporter från vallokaler runt USA, med analyser och kommentarer. Helena Groll är programledare i Washington.
Kl 16.05

Presidentvalet i USA
Det blir mer om det amerikanska presidentvalet, med Anders Mellbourn från Utrikespolitiska institutet efter klockan 17.00.

Miljardsatsningar i Trollhättan
Vi ska också prata om dom miljardsatsningar på utbyggda vägar och järnvägar. Och utbildningar som görs kring Saab i Trollhättan, i syfte att få General Motors att satsa på Trollhättan och inte på Rüsselsheim i Tyskland, när det gäller den framtida produktionen av mellanklassbilar.

Lågenergihus
Bostadshus utan värmesystem som är varma och betydligt billigare i drift än hus med traditionell uppvärmning hur fungerar det? hör om det i ett reportage i från Lindås utanför Göteborg.

Tisdagskrönika
Hör också en krönika av Oivvio Polite som är frilansjournalist.

Producenter: Thomas Björkman och Katarina Höj

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".