Onsdag 24 november

Programledare: Staffan Dopping och Li Hellström

Ukraina
Ukraina med 50 miljoner invånare, står vid ett vägskäl. Och i eftermiddag kan ett slutligt valresultat komma, men risken för våldsamheter bedöms vara fortsatt stor. SR:s Maria Persson-Löfgren rapporterar från Kiev.
Kl 16.05

Telefonväkteri om hushållsnära tjänster
Vårt tema idag är ett telefonväkteri om den heta debattfrågan hushållsnära tjänster. Ska man få dra av pengar för att betala för exempelvis städning i hemmet? Politiker med olika åsikter om det finns i vår studio. Ring och fråga eller diskutera med dom. 

Ukraina krisen
I andra timmen mer om Ukraina-krisen. Socialdemokraten Urban Ahlin, som just har varit valobservatör, kommenterar läget och ger sin syn på vad EU och övriga omvärlden kan och bör göra för Ukraina.
Kl 17.00

Ny bok om verkstadsindustrin
Det finns kvinnor i verkstadsindustrin - nu kommer boken som vill ge dom ett ansikte. Reportage av Towe Matre, som har träffat författaren Maria Hamberg.

Valet i Irak
Mer och mer blir känt om valet som ska hållas i Irak den 30 januari. Vallokalerna kommer att bevakas av beväpnade specialpersonal. SR:s Nils Horner rapporterar.

Amerikanska soldater
Vi hör också amerikanska soldater som vårdas på ett sjukhus i Tyskland. De berättar bland annat om en ibland våldsam verklighet i samband med sjukhusvistelsen. Reportage av Kristian Åström.

Institutionskris
Och så talar vi om det ekonomiska haveriet på den institution vid Stockholms universitet som undervisar om - företagsekonomi.

Producenter: Thomas Björkman och Maria Meschke