Torsdag 3 februari

Programledare: Kristin Göthe och Maria Ridderstedt

Siba direktören fri
Fabian Bengtsson
är fri, det ska vi tala om och vi ska höra hur det är att komma tillbaka till ett normalt liv efter att ha varit kidnappad.
Kl 16.05

Centralen
Centralen är tillbaka, med en sändning direkt inifrån ett fängelse. Roxtuna i Östergötland, där man för en aktiv kamp mot droger. Fångar och personal är med i sändningen -och frågorna är bland annat: Hur fungerar kriminalvården? Hur svårt är det att återanpassas till ett laglydigt liv utan droger? Kl 16.10

Siba direktören fri
Mer om frisläppte Siba-direktören ingen lösensumma har betalats. Vad kan ha fått kidnapparna att släppa honom? Dick Malmlund, säkerhetschef Svensk Handel.
Kl 17.00

Arbetarrörelsens kris
Tidningen Dagens Nyheter bedriver kampanj mot arbetarrörelsen tycker Marita Ulvskog, partisekreterare för socialdemokraterna. Hon möter Jan Wifstrand, DN:s chefredaktör.

Livet efter tsunamin
Hur ska jag göra med lån? Ska jag vara god man? Hur ska jag gå till väga med räkningar? Så undrar en av alla vars anhöriga saknas efter flodvågskatastrofen i Thailand
.

Srilanka fiskare
I Sri Lanka kämpar yrkesfiskarna för att få fart på sin näring efter tsunamin. Anders Wennerstens reportageserie fortsätter.

Trafalgar Square
I London pratar Nelson Mandela, Sydafrikas förre president, om biståndet till Afrika.

Producenter: Klas Wolf-Watz och Susanna Einerstam