Torsdag 17 februari

Programledare: Anders Holmberg och Maria Ridderstedt

SyrienEfter mordet på libanesiske politikern Hariri har Syrien hamnat i blixtbelysning. Vad vill landet med kontrollen av Libanon? Och hur ser den syriska rollen ut i spelet om Mellanöstern? Sune Persson, statsvetare är med.
Kl 16.05

Centralen
Att kunna försörja sig själv, få ett jobb är viktigt för vuxenblivandet. Vad händer om det inte går? Ungdomars situation på arbetsmarknaden har försämrats kraftigt under de senaste åren. Hur upplever de unga arbetslösa själva sin vardag och sina möjligheter på arbetsmarknaden? Lars Sjöström, ställföreträdande GD på AMS och Suzanne Sander, utredare på Ungdomsstyrelsen, ungdomar både arbetslösa och arbetande medverkar.
Kl 16.10

Kidnappad i Irak
Den arabiska TV-kanalen Al Jazeera, har fått en video med den kidnappade svensken. Frilansjournalisten Urban Hamid är med.
Kl 17.00

Flickor som skär sig
Rakbladet är tillflykten för många tonårsflickor när ångesten blir för svår. Varför skär unga flickor sig själva?

Trängselavgifterna 
I London fyller två år i dag och numer är det svårt att hitta motståndare. Agneta Ramberg, SR:s korrespondent medverkar samt Tomas Nilsson, presschef på Motormännens Riksförbund.

Bagdad on Air
Sällan har vi fått komma den irakiska vardagen så nära som i Bagdad on Air. Dokumentär som sänds i TV ikväll - hör en av filmarna. Urban Hamid, frilansjournalist och Ryzsard Solarz medverkar.

Busschauffören i Kristianstad
Har ni åkt buss någon gång? Fredag eller lördagkväll, när bussen varit fylld av ungdomar som dricker, skrålar, skriker och bråkar. Och undrat varför ingen gör något? I fredags fick en busschaufför i Kristianstad nog. Anton Karis ringde upp honom när han var ute på ett lite lugnare förmiddagspass.

Producenter: Klas Wolf-Watz och Susanna Einerstam