Onsdag 6 juli

Programledare: Erik Arnér och Sven Börjesson

OS 2012I eftermiddag avgjorde Internationella Olympiska kommittén att det blir London som får arrangera OS. 
Kl 16.05 

Tema: Stormen Gudrun
Under några timmar natten mellan den 8 och 9 januari i år blåste 150 miljoner träd ner i södra Sverige. Då förändrade stormen landskapet och gjorde att 100 000 tals saknade ström och telefon. I veckan har det gått ett halvår sedan stormen och mycket har blivit annorlunda. Vi sänder från det lilla samhället Unnaryd, väster om sjön Bolmen. Maud Olofsson, partiledare (c) är en av de medverkande.
Kl 16.10

Almedalen
Vi skall till Almedalen i dag igen och syna en del journalister. Hur trovärdiga blir dom när dom tar bra betalt för att leda seminarier - och påverkas dom av allt gratisätande. SVT-journalisten Lars Adaktusson är bl a med.
Kl 17.00

G8-mötet
Vi ska till G8-mötet i Skottland och bland annat prata internationell miljö. President Bush vill inte göra något som inte är bra för USA. SR:s korrespondent Agneta Ramberg rapporterar.

Misshandlade kvinnor
I Sundsvall ska misshandlade kvinnor få särskild hjälp i ett särskilt projekt. Hör ett reportage av Ingrid Engstedt-Edfast och justitieminister Thomas Bodström kommentera.

Skattjakt
Har du inget att göra på semester? Varför inte leta skatter? Vår reporter Elias Fischer hittade en karta på nätet och prövade lyckan i Stockholms betongdjungel.

Producenter: Petter Ljunggren och Sven Börjesson