1 av 2
Persson och Reinfeldt debatterar.
2 av 2
Anders Holmberg

Onsdag 1 februari

Programledare: Tomas Ramberg och Anders Holmberg

Valårets första duell
I valårets första duell inför höstens val möttes de två huvudmotståndarna, statsminister Göran Persson (s) och utmanaren Fredrik Reinfeldt (m). Programledare var Tomas Ramberg.

Vem vann partiledardebatten?
Valduellen kommenteras och analyseras av Lena Askling, ledarskribent Aftonbladet, Maria Abrahamson, ledarskribent Svenska Dagbladet och Aron Etzler, chefredaktör Flamman.

France soir och yttrandefriheten
Om den nya Muhammed-publiceringen i Frankrike och vad det får för effekter i ett land där motsättningarna redan är stora. Samtal med Johan Tollgerdt, journalist och Olle Stenholm, pressombudsman.

Vaxholmsfallet
Idag gick tiden för yttranden till EG-domstolen ut och den svenska regeringens linje ser ut att vinna alltmer gehör. Susanne Palme, reporter medverkar.

IT boom i Calcutta
Dessutom reportage från kommunstiskt styrda Calcutta i Indien, som också är IT-boomens nya och stora centrum. Reportage av Nils Horner, korrespondent.

Skallerormskött i köttdisken
I Studio Ett idag undrar vi vilken dryck som funkar bäst till skallerormskött. På ICA Kvantum i Luleå kan man köpa köttet och Conny Larsson, ICA-handlare medverkar.
 

Producenter: Pontus Mattsson och Anders Diamant
 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".