London minns terrorattackerna för ett år sedan.

Fredag 7 juli

Programledare: Helena Groll och Katarina Pietrzak

Nordkorea
Nu kommer nya hot från Nordkorea, hör om reaktioner från våra korrespondenter i Washington och Bangkok, Sten Sjöström och Daniel Alling.

Fredagsintervjun: David Eberhard
”Svenskarna knarkar trygghet!” Möt mannen som hävdar att bilbälte och cykelhjälm och nollvisioner är onödigt, att säkerhetssfixeringen passerat alla gränser och att livet faktiskt - ska vara farligt att leva. Vi träffar överläkaren i psykiatri som hävdar att det är rädslan som är farlig, och att vi har ett nationellt paniksyndrom - David Eberhard.

Hillary Clinton
En av de hetaste presidentkandidaterna inför valet 2008 är Hillary Clinton men hennes chans att bli demokraternas utvalda hänger på hennes äktenskap! Paret Clintons relation diskuteras flitigt i pressen - inte i skvallerspalterna, utan av de politiska reportrarna. Statusen på det Clintonska äktenskapet anses helt avgörande för Hillarys möjligheter att bli president. Reportage av Katarina Andersson.
 


London ett år efter terrorattacken
Hur ser livet ut i London idag? Hör SR:s Londonkorrespondent Agneta Ramberg och Muhammed Muslim, imam boende i London.

JO-beslut om oskyldigt dömd
Vem är ansvarig när en oskyldig pappa döms till åtta års fängelse för incest och våldtäkt? I dag kom JO med sitt beslut i det uppmärksammade fallet Bo Larsson. Medverkar chefs-JO Mats Melin, journalisten Hannes Råstam och Bo Larsson.

Summering av fotbolls-VM
Vår utsände Gunnar Bolin och SR:s Tysklandskorrespondent Kristian Åström summerar det fotbolls-VM som avrundas nu i helgen.

Almedalen
Vår flanör i Almedalen Björn Elmbrant utreder likheterna mellan Fredrik Reinfelt och Iprenmannen ...

Termosmuséet
I vår serie om udda muséer har vi kommit till Termosmuséet i Delsbo. Reportage Jenny Sanner Roosqvist.

Producenter: Niklas Forsberg och Anna Dahlqvist

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".