Bloggar vecka 18: Rasmus Isaksson

Namn: Rasmus Isaksson.
Ålder: 28.
Kort om mig: Studerar idrottspsykologi och till personlig tränare. I dagarna kommer min bok ”Utfryst, Utdömd, Accepterad och Välkommen” ut. Det är en självbiografi som handlar om olikheter. Jag har gått en utbildning till att bli informatör i mångfaldsfrågor och jag föreläser då och då på bl.a. Malmö Högskola för blivande socionomer. Sitter i förbundsstyrelsen för Unga Rörelsehindrade och bloggar även
Brinner för: Jag har några stora intressen som står lite högre än alla andra meningsfulla och meningslösa sysslor som jag ägnar mig åt. Jag gillar att idrotta och att resa. Ofta har dessa två gått hand i hand då idrottandet tagit mig till många av världens alla hörn. En tredje passion i livet är ideellt arbete, internationellt utvecklingssamarbete och föreningsliv. Det är en underskattad form av arbete som ger mycket erfarenheter som inte kan ersättas på annat vis – inte ens med en fet lönecheck. Slutligen brinner jag förstås för bloggandet. Detta fenomenala tillvägagångssätt som låter min röst nå ut till många människor utan att fastna på vägen, redigeras till oigenkännlighet eller helt bli ratad av en tråkig ansvarig utgivare..
Blir upprörd av: Välgörenhet, orättvisor, trångsynthet och folk som inte diggar Iron Maiden (hur tänker de egentligen?)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".