TÄVLING

Ge din bild av våren

P3 Nyheter är tidigt ute. Men det kan vårtecken också vara. Har du tagit den första kaffekoppen på balkongen, eller varit modig nog att lägga vantarna på hyllan? Hör av dig! Bästa bild vinner en somrig P3 väska.

Vårtecknen är inte bara tussilagon eller blåsippan som uti backen står. Det kan vara snön som smälter bort från trottoaren, huttrande frukost på balkongen, eller favoritskorna som visserligen inte är de varmaste, men de absolut snyggaste. Eller att slippa mössan på löprundan och första utomhusträningen med laget.

Så gör du: Du kan skicka bilden via mejl p3nyheter@sr.se med "Vårtecken" i ämnesraden. Eller mms:a till 722 50. Skriv P3 nyheter före ditt meddelande. (kostar 3 kr + ev trafikkostnad.)

Berätta gärna lite om bilden och när den är tagen. Glöm inte att berätta vem eller vilka som är med på bilden, om du har fotograferat människor. Personerna måste också ha givit sitt godkännande att bli publicerade.

Regler för inskickat material

  • Ingen ersättning utgår för text- och/eller bild.
  • Inskickat material ses som medgivande till lagring i databas hos SR.
  • Redaktionen förbehåller sig rätten att redigera inskickat material samt neka publicering av material som innehåller reklambudskap eller på annat sätt strider mot våra publicistiska regler.

Tävlingen pågår fram till och med den 3 maj. Välkommen med ditt bidrag!

Ellen Andersson
ellen.andersson@sr.se