Lyssnarberättelse #sextrak

"Kolla på lägenheten naken?"

"Om du skickar en eller två bilder på dig och kan tänka dig att kolla på lägenheten naken eller lättklädd så får du den". Det svaret fick en av våra lyssnare, som vill vara anonym, när hon sökte bostad. 

Efter att P3 Nyheter berättat om Lovisa som sökte bostad på Blocket och fick BDSM-förslag som svar har vi fått in flera berättelser från lyssnare om liknande händelser. 

 Anonym lyssnare skriver:

Hej, jag lade ut en annons på blocket för ett år sedan och fick bla. detta svar.

"Hej. Tack för svaret. Har fått många svar som du säkert förstår. Men du låter bra, jag är inte intresserad av extra hyra deposition eller pengar på annat sätt.
Hyran kan du sätta in den 25. Men jag söker en oblyg tjej. Om du skickar en eller två bilder på dig och kan tänka dig att kolla på lägenheten naken eller lättklädd så får du den. Vi gör klart allt under visningen med skrivning nycklar osv. Jag kommer inte att röra dig, är du intresserad så kör vi. Vill bara ha lite kvinnlig fägring av den person jag hyr ut till. Jag är seriös. Behöver alltså inte lägenheten då jag har en trea. Min son ska få den sedan.
Men det dröjer 16 år så det blir förstahands för dig. Du kan hyra både möblerat och omöblerat. Det finns ett stort förråd tillhörande lägenheten. Annars önskar jag dig lycka till."

Fick även samtal där det var män som ville bjuda ut en på middagar och att man skulle följa med på affärsresor. Kommer aldrig mer att lägga ut en annons med bild på blocket. Tack för att ni tar upp detta ämne.
/Anonym

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".