Zlatan Ibrahimovic, PSG. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE
fotboll - champions league

Zlatan: Vi ska hålla huvudena högt

0:40 min

Zlatan Ibrahimovic var besviken men stolt efter uttåget ur Champions league. "Jag tror många får mer respekt för oss", sa han till Viasat efter matchen.

Paris Saint-Germain skakade om Barcelona rejält på Camp Nou, och klarade av att hålla oavgjort, 1-1. Barcelona tog sig ändå vidare till semifinal på fler gjorda bortamål, eftersom det första mötet i Paris slutade 2-2.

– Vi åker ur utan att ha förlorat en match. Synd, men vi ska hålla huvudet högt, sa PSG:s svenske superstjärna till Viasat efter matchen.

– Vi gör en bra match, två bra matcher. Vi möter världens bästa lag och ändå gör vi det bra, så jag tycker vi ska vara stolta och glada ändå.

Zlatan Ibrahimovic spelade fram Javier Pastore till PSG:s 1-0-mål. Men det räckte som sagt inte. Och svensken får vänta ytterligare på den där Champions league-titeln som han så gärna vill åt.

– Det är första året i Champions league för klubben och det här projektet. Jag tror vi fick en bra image efter den här matchen. Det var inte många som trodde på oss, men nu tror jag att många får mer respekt för oss.

Radiosporten
radiosporten@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista