#häntpåkrogen - lyssnarberättelse

David: Tog på brösten för att kolla om det var en tjej eller kille

David försökte få en kille som tagit hans vän på brösten utslängd från klubben. Då tryckte en vakt upp honom mot ett staket, berättar han.

En vakt tryckte upp mig mot ett staket därför att jag "tittade på honom". Det var en av kroggästerna som hade klämt på min vän Kims bröst för att ta reda på om det var en tjej eller kille.

Kim blir så klart förbannad och konfronterar killen. Jag står brevid Kim och när jag tycker att tafsaren blir för närgången under deras samtal håller jag upp min hand och trycker honom löst bakåt. Tafsaren verkar då samla ihop sina kompisar som går och pratar med vakten. När vi ser vakten berättar vi för honom att det finns en tafsare på klubben och vi ber att få honom utslängd, vakten är dock inte intresserad utav detta utan säger istället att det är jag som ska bli utslängd därför att jag har "slagits".

Eftersom jag vet bättre än att inte bråka med vakter gör jag som han säger och hämtar min jacka och går ut, två vänner följer efter. Kim är kvar där inne och tjafsar med personalen.

Efter ett tag kommer Kim ut med de två klubbägarna som är mycket ångerfulla och ber oss alla om ursäkt. De säger åt mig att gå in igen. När jag ska gå in är det dock samma vakt som slängde ut mig som släpper in och han vill inte släppa in mig trots klubbägarnas godkännande. Jag står en kort stund vid sidan och tittar på honom då vakten får ett utbrott och skriker "du tittar inte på mig" varpå han med stor kraft kastar upp mig mot ett staket.

Två vänner kastar sig i mellan och när vakten besinnat sig så försvinner han snabbt in i lokalen och kommer inte ut igen. I nästa stund står jag och pratar med en otrevlig man som säger sig vara vaktchef, han vägrar uppge vaktens eller sitt eget namn och försvarar vaktens agerande och tycker inte att vakten gjort något fel.

Här ger vi upp och åker hem. Borde polisanmält men kände inte att jag orkade, det skulle inte leda till någonting.

David och Kim heter egentligen något annat.