Portugalfansen tror på vinst ikväll

1:23 min

Ikväll möter Sverige Portugal i play off till fotbolls-VM. Vi har träffat Portugisiska fans - som tror på vinst.

– Vi tror att det kommer bli en bra match och hoppas på att vi vinner och går till VM. Men vi tror att Sverige kommer bli en farlig motståndare för Portugal. Och det kommer bli ett bra möte mellan Zlatan Ibrahimovic och Christiano Ronaldo, säger Ludovic.

Han, Antonio och Steven är portugiser som bor i Paris. När vi träffar dem i centrala Stockholm har de dragit landslagströjor över sina jackor och bär runt på den portugisiska flaggan.

Och även om de tror att det blir en tuff match ikväll, är de säkra på att Portugal tar sig till VM:

– Ett-noll Portugal.
– Två-två.
– Jag tror också ett-noll Portugal.

Den spelare som man verkar ha bäst koll på i svenska truppen - och särskilt om man bor i Paris - är Zlatan Ibrahimovic. 

– Jag hoppas att Zlatan Ibrahimovic och Sverige inte spelar så bra ikväll. För de är väldigt farliga när de är bra, säger Steven. 

Portugal vann ju med 1-0 i Lissabon och har därmed ett övertag inför kvällens match. Sverige måste vinna med två måls marginal för att gå vidare.

Den svenska truppen släpptes i dag och ser likadan ut som i mötet i fredags. Men en sak som förändrats är temperaturen - det kommer vara öppet tak på Friends Arena ikväll:

Det är ju väldigt kallt i Sverige. Tror ni att det kommer påverka de portugisiska spelarna?
– Haha, nej jag tror att de är så koncentrerade ändå och kommer göra en bra match. Det är vad vi hoppas på, säger Ludovic.