Jamie filmade sitt samtal till läraren som utnyttjade henne sexuellt när hon var 12 år. FOTO:Keith Durflinger/TT

Lärare erkänner sexuellt utnyttjande i youtubeklipp

0:53 min

En video, där en lärare erkänner att hon utnyttjat sin en gammal elev sexuellt sprider sig på nätet. Nu har läraren fått sparken och en polisutredningen har inletts.

"Jag var bara 12 år gammal när jag träffade dig. Inser du att du hjärntvättade mig, manipulerade mig och det du gjorde var fel?"

Jamie, en 28 årig kvinna i Californien, ringer upp läraren som hon säger utnyttjade henne sexuellt i flera år från hon var 12 år gammal. Och läraren erkänner.

"Ja, och jag ångrar det. Jag ångrar det varje dag."
"Vet du att jag är helt förstörd och att jag har så många problem på grund av dig? Du förstörde mitt liv, du förstörde min barndom, inser du det?"

Över 1 miljon har sett youtubeklippet där Jamie ringer upp sin gamla lärare. Och läraren som i dag är vice rektor, har fått gå från sitt jobb. Och nu pågår en polisutredning. Efter att Jamies klipp spreds har en annan kvinna också gått ut och berättat att hon blivit sexuellt utnyttjad av samma lärare.

Här kan du se videon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista