Justin Bieber är misstänkt för misshandel i Kanada. FOTO:TT/Nathan Denette

Nya anklagelser mot Justin Bieber

Popstjärnan Justin Bieber är misstänkt för att ha givit sig på en limousinchaufför i Toronto i Kanada och slagit honom flera gånger i huvudet.

Misshandeln ska ha skett när limousinen plockade upp Bieber och fem av hans vänner som hade varit på nattklubb till tidigt på morgonen den 30 december förra året. Tonårsidolen ska infinna sig i rätten den 10 mars, uppger polisen.

På onsdagskvällen dök Bieber upp på en polisstation i Toronto för att delges misstankarna. Han möttes av journalister och skrikande fans.

Stjärnan har fler rättegångar att vänta. I Florida i USA är han misstänkt för att ha kört rattfull och i Kalifornien för att ha kastat ägg på grannens venetianska fasad.

Och på onsdagen hade ett upprop som begär att Bieber kastas ut ur USA fått de 100 000 underskrifter som behövs för att Vita huset ska tvingas ta upp och svara på kravet.

TT

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".