Emanuel Karlsten. Foto: Martin Ridne

Hur vill du att det nya programmet ska låta? Tyck till här!

"Ska vara ett program där du sätter agendan"
3:02 min

Vad vill du höra om och på vilket sätt ska vi ta oss an ämnet? Och vad ska vi hålla extra koll på? Det är några av frågorna som P3 Nyheter med Karlsten hoppas att du ska ge svar på här. För när Emanuel Karlsten tar över "P3 Nyheter med" är en målsättning att programmet verkligen ska bli ett program som du är med och skapar. Har du några tankar? Kommentera här.

Eller hur tänker Emanuel?

– På vår redaktion har vi faktiskt möjligheten att inte bara ta oss an det som händer precis just nu. Vi har istället möjligheten att titta närmare på sånt som andra missar eller kanske på ämnen som inte rapporterats om på ett rättvist sätt. Och jag vill verkligen att de som lyssnar på programmet ska få en chans att såväl sätta agendan för diskussionerna i programmet som att påverka på vilket sätt ett ämne utreds. Vi vill inte skapa ett nyhetsuniversum utanför de som lyssnar, utan istället tillsammans med lyssnarna.

Har du åsikter om hur vi gör ett så bra program som möjligt? Kommentera här eller skriv till oss på nätet med taggen #P3Karlsten

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".