Christer Lundberg och Morgan Larsson. Foto: Foto: Mattias Dellmo / Sveriges Radio.

Kolla! Så blir Christer och Morgans nya program

Den 3 mars är det premiär för Christer Lundbergs och Morgan Larssons nya program Christer och Morgan rapporterar - en timme innan sex.

Från och med den 3 mars vaskar de bästa vännerna Christer Lundberg och Morgan Larsson guldkornen från nyhetsströmmen och försöker med lyssnarnas hjälp förstå hur det stora hänger ihop med det lilla.

– Det ska bli roligt att göra något där vi kan ta ut svängarna lite mer, samtidigt som vi också för in aktualiteter i det hela. Christer och jag har ju ganska speciell smak när det kommer till vilka aktualiteter vi fascineras av. Något som kommer att märkas, säger Morgan Larsson i ett pressmeddelande.

Programmet blir underhållande och personligt; något skruvat, sjukt, skrattretande, häpnadsväckande eller gripande att lyssna på i bussen hem från skolan, eller när man lagar mat med ungarna hängande som bananklasar omkring sig.

– Gillade man Christer i P3 så kommer man troligtvis tycka om det nya programmet med, försäkrar Christer Lundberg.

Christer och Morgan rapporterar – en timme innan sex sänds måndag-torsdag kl.17.00-18.00 i P3 Sveriges Radio. Sändningsstart: Måndag 3 mars kl. 17.00.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".