One Direction: Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson och Harry Styles. Foto: Charles Sykes / Scanpix.

Samvicious shreddar till sig 5 miljoner visningar

"Började som en grej för våra polare"
5:01 min

Klippet med falska toner till ett liveframträdande av One Direction har setts över fem miljoner gånger och nu satsar duon Samvicious på att följa upp succén.

Genom att shredda One Directions låt "Story of my life" har Richard Hansson och Samuel Larsson fått över 5 miljoner visningar på Youtube.

– Vad vi har gjort är ju att spela in ett eget ljud till deras video. Det började ju med att vi såg en annan shredd och då ville vi testa själva. Och One Direction är ju ett ganska tacksamt band att skoja om så därför blev det just det bandet vi valde.

Richard berättar att klippet från början var tänkt att visas bara för några kompisar via Facebook. Men på något sätt tog klippet fart över nätet och nu har klippet tagit duon till London för ett TV-program.

– Vi blev inbjudna till ett nytt program i London som heter "Virtually famous" där de tävlande paren skulle gissa vilket internetfenomen som vi stod bakom. Och sen gjorde vi lite annat i programmet med bland annat en shredd där programledaren för showen är med.

Se klippet här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".