Jennifer Lawrence rasar mot läckta nakenbilder - hon är en av hundra

En hackare har kommit åt nakenbilder på flera kändisar, bland annat den Oscarsbelönade "Hunger games"-skådisen Jennifer Lawrence. Nu sprids de på nätet.

Någon har hackat sig in i Jennifer Lawrence telefon, stulit bilder där hon är naken och lagt ut dem på internet. 

Bildserien ska innehålla både bilder där Lawrence poserar fullt påklädd, men också betydligt mer intima fotografier. Representanter till skådespelerskan bekräftar att bilderna är äkta.

– Det här är ett flagrant intrång i privatlivet. Vi har kontaktat myndigheterna och kommer att åtala alla som publicerar de stulna bilderna på Jennifer Lawrence, säger en talesperson till Hollywood Reporter.

Jennifer Lawrence, aktuell med ”The hunger games: Mockingjay – del 1”, är inte ensam om att ha fått nakenbilder på sig själv stulna. Sammanlagt ska det finnas 101 namn på listan över drabbade kändisar.

Bland dem personer som Rihanna, Cara Delevingne, Kim Kardashian, Lea Michele, Michelle Keegan, Selena Gomez, Rihanna och Vanessa Hudgens, skriver Daily Mail.

Om bilderna är äkte eller inte, är oklart. En talesperson till Ariana Grande påstår att bilderna på henne är falska och Victoria Justice förnekar bildernas äkthet på Twitter och skriver att de är "helt falska".

Skådespelerskan Mary Elizabeth Winstead har däremot bekräftat att bilderna på henne är äkta.

"Jag känner för alla som blivit hackade. Till er som sitter hemma och tittar på foton på mig som jag tog med min man för flera år sedan, hoppas ni är nöjda med er själva", skriver hon enligt TMZ.

2012 dömdes en man till 10 års fängelse för att ha lagt ut bilder på filmstjärnan Scarlett Johansson.