Tove Lo. Foto: Johannes Helje. Silvana Imam. Foto: Ida Sundquvist. Little Jinder. Foto: Arvida Byström. Montage: Sveriges Radio
Tove Lo. Foto: Johannes Helje. Silvana Imam. Foto: Ida Sundquvist. Little Jinder. Foto: Arvida Byström. Montage: Sveriges Radio

Tove Lo, Silvana Imam och Little Jinder till P3 Guld

Tre nya artister är klara för galan i januari.

Den 17 januari 2015 är det dags för P3 Guld, P3:s egen hyllning till svensk musik. Nu är det klart att Tove Lo, Silvana Imam och Little Jinder spelar på galan. 

– P3 har supportat mig sen dag ett så att spela på P3 Guld är en ära. Det kommer bli min första spelning 2015 så jag är sjukt pepp redan nu! säger Tove Lo.

Sedan tidigare är det klart att även Thomas Stenström, Joy, Linnea Olsson och Lorentz kommer att uppträda under galakvällen. Vem som blir galavärd för P3 Guld 2015 och vilka övriga artister som kommer att uppträda på galan avslöjas inom kort. Vilka av årets aktuella artister som har nominerats till de nio prestigefyllda priserna presenteras på den årliga presskonferensen den 2 december i Radiohuset i Stockholm.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".