Christer & Morgan lämnar P3 - här är deras filmklipp du inte får missa

Nu slutar Christer Lundberg och Morgan Larsson på P3. Istället ska de göra ett nytt program i P4.

Nu lämnar programledarna Christer Lundberg och Morgan Larsson P3, efter över tio år i P3-etern. Istället ska de sända det nya programmet Kvällspasset, som du kommer kunna höra varje vardag i P4.

– Vi kommer sända måndag till onsdag här i Göteborg. Sen kommer våra nya kompisar Måns Nilsson och Nadia Jebril sända från Malmö under torsdag och fredag, berättar Christer Lundberg.

"Det känns spännande och nytt"

Christer Lundberg och Morgan Larsson har jobbat med varandra i olika P3-program sedan drygt 15 år tillbaka, men nu berättar Christer Lundberg att det känns spännande att börja sända i P4.

– Det känns helt fantastiskt, spännande och nytt. Jag och Morgan har försökt koppla ihop människor från olika delar av landet och det känns som att det finns ännu bättre möjligheter till det i P4. Det är ju ändå folkets kanal, tillägger han.

"Premiär den 2 november"

Kvällspasset kommer ha premiär i P4 först den 2 november och Christer Lundberg berättar att en av programmets byggstenar kommer vara publikkontakten.

– Det roligaste jag vet är att prata med folk i telefon. I synnerhet om de varit med om något roligt, konstigt eller intressant. Så det måste vara en byggsten i det hela, avslutar han.

Här är Christer & Morgan-klipp du inte får missa

 
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista