Maria Larsson om vaccineringen

torsdagen 5 november

SAS och facket i hårda förhandlingar
SAS gjorde en liten vinst tredje kvartalet, men nattens förhandlingar med facken om lönesänkningar var tuffa. Samtal med Claus Sonberg,  kommunikationsdirektör, Pelle Gustafsson kabinfacket och Christer Åström, flyganalytiker.

Vad krävs för att SAS ska överleva långsiktigt? Samtal med Tomas Jacobsson, pilot och Kjell Fredheim tidigare vice vd SAS.

Vaccinkaos
Vaccinbristen har orsakat rubriker och upprörda känslor på landets vårdinrättningar. Hur nöjd är folkhälsoministern? Samtal med Maria Larsson.

Telekompaket
I natt enades en kommitté i Europaparlamentet om att internetanvändare i EU ska inte kunna stängas av från internet utan att en rättslig prövning gjorts. Hur hård har kampen varit? Samtal med Stefan Winiger, radions korrespondent i Bryssel.

Ny förbundskapten
I går blev det klart, det blir Erik Hamrén som blir ny förbundskapten för det svenska fotbollslandslaget. Erik berättar hur han kommer att ta sig an uppgiften.

Nedskruvade förväntningar
I morgon inleder finansministrarna inom världens tungviktarnationer i gruppen G 20 ett möte i St Andrews i Skottland. Det är ett möte i elfte timmen inför FN:s internationella klimatmöte i Köpenhamn om några veckor. Men Köpenhamnsmötet hotar allt mer att bli ett misslyckande. Vår ekonomikorrespondent Staffan Sonning har träffat en av dom som inte alls är förvånad över att resultatet av klimatmötet verkar bli magert.

Viktoria Svenssons sista match
Sveriges bästa kvinnliga fotbollsspelare Victoria Svensson lägger av. På lördag spelar hon sin sista match då Djurgården möter Hammarby. Vad ska hon göra nu? Samtal med Victoria Svensson.

Inrikespolitiskkrönika
av Fredrik Furtenbach

Programledare Camilla Kvartoft
Producent: Klas Wolf-Watz

klas.wolf-watz@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista