Camilla Kvartoft

Torsdag 27 maj

Programledare:  Camilla Kvartoft

Nya terrordåd i USA
Terroristorganisationen Al Qaida planerar mycket omfattande terroristdåd i USA inom de närmaste månaderna. Det hävdade justitieminister John Ashcroft på en presskonferens på onsdagkvällen. Han efterlyste också sju särskilt farliga terrorister och bad om allmänhetens stöd. 06.15 Talar vi med terroristexperten Magnus Norell om hoten. 07.40 Om dom politiska konsekvenserna av hoten.

CP-Magasinet
TV-programmet CP-magasinet blev hett omdebatterat redan innan start. Men nu när det rullar på i rutan är nästan alla positiva, och de funktionshindrade har fått en ny och stark röst. 06.20 Reportage och samtal med Bengt Lindkvist, före detta socialdemokratisk minister, Europas första blinda minister och FN-rapportör i handikappfrågor.

Michael Treschow
06.40 Gästas P1-Morgon av organisationen Svenskt Näringslivs nya ordförande.

Knutby
Idag tar rättegången om morden i Knutby ny fart när det är dags för den så kallade pastorn att höras. 07.20 Om dagens förhandlingar. 08.15 Om hur rättegången påverkas av den enorma uppmärksamhet som pastorn som person redan fått i medierna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".