Vinnaren Örjan Johannessen från Norge(i mitten) flankerad av tvåan Philip Tessier, USA(till vänster) och trean Tommy Myllymäki(till höger) firar på podiet efter vinsterna i Kock- VM i Lyon. Foto: Laurent Cipriani/TT.
Vinnaren Örjan Johannessen från Norge(i mitten) flankerad av tvåan Philip Tessier, USA(till vänster) och trean Tommy Myllymäki(till höger) firar på podiet efter vinsterna i Kock- VM i Lyon. Foto: Laurent Cipriani/TT.

Tommy trea i VM i fisk och kött

Tommy Myllymäki dagen efter Bocuse D' Or
6:50 min

På onsdagskvällen utsågs Tommy Myllymäki världens tredje bästa kock i den prestigefyllda tävlingen Bocuse D´Or som också kallas för kock-VM. Tävlingen avgjordes i franska Lyon där 24 länder deltog i att på tid laga en fiskrätt och en kötträtt. Vann gjorde Norge och silver gick till USA. Samtal med Tommy Myllymäki.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".