Människor samlades under onsdagen på Place de la Bourse i centrala Bryssel för att tända ljus, lämna blommor och minnas de som föll offer för terrorattentaten mot tunnelbanan och flygplatsen den 22 mars. Terrorattackerna har hittills krävt 31 dödsoffer.
Människor samlades under onsdagen på Place de la Bourse i centrala Bryssel för att tända ljus, lämna blommor och minnas de som föll offer för terrorattentaten mot tunnelbanan och flygplatsen den 22 mars. Terrorattackerna har hittills krävt 31 dödsoffer. Foto: Nora Lorek/TT
Attackerna i Bryssel 22/3

Starka intryck från Bryssel

12 min

Våra reportrar som rapporterat från Bryssel under veckan sammanfattar sina intryck efter terrorattentaten och talar med boende om hur de ser på framtiden. Samtal med Daniel Alling, utsänd, Jan Andersson, korrespondent i Bryssel, Samuel Larsson, utsänd, Palmira Koukkari Mbenga, korrespondent med fokus på unga, och Annika Digréus, utsänd.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista