Pia Fridén

Fredag 23 december

med Pia Fridén

Rimstuga
Årets rimstuga besöks av tre fantastiska rimmare:
Helena von Zweibergk, Henrik Ekman och Hans Rosenfeldt.

Champagnekrisen på Migrationsverket
Rapporterna om tårt- och champagnefirande på Migrationsverket har chockerat många i Sverige men vad säger folk på verket själva? P1-morgons Gösta Lempert har pratat med anställda på verket. Vi ställer oss sedan frågan vilket ansvar politikerna har för den attityd som tycks finnas hos vissa anställda på verket.

Sexhandel på export till Göteborg
I sommar går två stora idrottsevenemang av stapeln i Europa - fotbolls-VM i Berlin, och friidrotts-EM i Göteborg. Vid båda evenemangen förväntas antalet sexköpare och prostituerade att öka kraftigt. Hur förbereder sig polisen i Göteborg?
Hör Thomas Ekman, gruppchef för Göteborgspolisens traffickinggrupp.
Vilket ansvar har Fotbollsförbundet? Lars-Åke Lagrell, ordförande i Svenska Fotbollsförbundet, och Ulrik Lindgren (kd) med i riksdagens manliga nätverk som gjort upprop mot VM-bordellerna i Tyskland.

Jakten på pingvinen Toga
Vi hör hur det går med jakten på den 3 månader gamla pingvinbabyn Toga, som kidnappades från ett brittiskt zoo tidigare i veckan.

Jerusalem, fredag
Israeliska svinfarmar, hemligare än kärnvapen.

Producent: Ann Tiberg
ann.tiberg@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".