Onsdag 12 juli

med Annika Östman

Explosioner i Bombay
Sju kraftiga explosioner dödade minst 150 personer och skadade flera hundra i Bombay under tisdagen. Ännu har ingen tagit på sig skulden för dåden men misstankarna riktas mot separatister i Kashmir.

Löv i vägen för digitaliseringen
I Roslagen har många tv-tittare svårt att få in någon bild, trots att de har skaffat digitalbox. Ett problem är att grönskan i lövskogen hindrar signalerna från att komma fram. Hör en av de drabbade.

Grannen ser dig
I Lerum har kommunen upprättat en särskild hemsida på internet där man kan tipsa om man misstänker något brott som t.ex. langning till minderåriga, klotter eller om grannens ungar verkar fara illa.

Etiopien in i Somalia
Företrädare för den islamistiska milisen har anklagat Etiopien för att ha skickat in militära styrkor över gränsen till Somalia. Etiopien har tidigare hindrat islamister från att ta makten i Somalia och är allierade med Somalias interim-president.

New York, onsdag
Dagens korrespondentkrönika av Johan Wangström.

Producent: Marie-Jeanette Löfgren
marie-jeanette.lofgren@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".