Camilla Kvartoft

Onsdag 20 september

Med Camilla Kvartoft

Militärkupp i Thailand
Medan Thailands premiärminister Thaksin Shinawatra var på besök i New York tog den thailändska militären chansen och genomförde en kupp. Vad ligger bakom militärkuppen? Vad säger thailändarna själva om det som sker?

USA och IRAN
På tisdagskvällen talade både USA;s president Bush och Irans president, Ahmadinejad, inför FN. Presidenterna är ärkefiender. Vad sa de?
 

Aids i Kina
Enligt WHO har antalet HIV-smittade i Kina ökat dramatiskt de senaste två åren. Därför har Kina börjat stora statliga kampanjer mot Aids, men gräsrotsorganisationer för de smittade är inte alltid välkomna.

Nya makthavare i kommunerna
Valet är över, men vad händer i de kommuner där det blivit maktskifte?

Svart städhjälp ska bli vit
Avdrag för hushållsnära tjänster är troligen snart verklighet här i Sverige. Vad innebär det för företag, städare och den som vill ha städhjälp hemma?

De apatiska barnen och sanningen

Igår sände Sveriges Televisions uppdrag granskning ett avslöjande reportage om utredningar om de apatiska barnen.

Sverigedemokraterna och valframgången
Sverigedemokraterna närmar sig 3 procent och får därmed ökat partistöd. Vad kommer de nya pengarna innebära för partiet?

Producent: Maria Hansson

maria.hansson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".