Sveriges Radio Värmlands tablå 2010

Den 11 januari kommer det att bli förändringar i SR Värmlands tablå. Vi sänder som vanligt 06:00-17:45 alla vardagar, men de lokalt producerade programmen blir indelade i tre block. Morgonradion, Förmiddag och Eftermiddag

Sveriges Radio Värmlands tablå kommer att förändras från den 11/1 2010. Lokala nyheter bli det precis som vanligt varje halvtimme mellan 06:00 och 17:45 men det är programblocken på dagen och eftermiddagen som byter namn och programledare. Grovt skissat sker följande:

Morgonradion 06-10
Där sker ingen större förändring. Precis som idag är det Jenny Tibblin och Bengt Höglind som väcker dig. En lättsam, aktuell och lagom start på morronen.

Förmiddag 10-13
Ett trevligt och givande sällskap som gärna vill prata med dig och veta vad du tycker eller har att berätta. Så skulle man kunna sammanfatta vårt ny förmiddagsprogram med Sven Westerdahl, Per Berg (börjar i mars) och Ina Forsberg. Under de tre timmarna kommer de prata med lyssnarna. Det blir tävlingar och intressanta samtal med gäster. Det är i Förmiddag du hör serier som vår Elvis-special, P4värmland live och Jukebox.

(P4 Extra 13-15)

Eftermiddag 15-17:45
I Eftermiddag är det Per Larsson och Hedvig Nilsson som håller koll på vad som händer i länet. Vi debatterar aktuella händelser och nyheter, vi diskuterar relations- och konsumentfrågor, med andra ord ett program som kommer innehålla mycket av det som påverkar oss i vårt dagliga liv. OBS! På fredagar blir det P4 Drive med Johan Lindqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".