SR Värmland söker aktualitetsprogramledare

Vår aktualitetsprogramledare slutar efter valet och nu söker vi hennes ersättare.
Vi söker dig som har journalistutbildning eller motsvarande och erfarenhet av nyhets- och aktualitetsarbete.

Du kommer att arbeta som programledare för vårt aktualitetsprogram Kontakt, som sänds kl 15-16 varje vardag. Programmet följer upp nyheter och debatterar, diskuterar och fördjupa sig i dags- och tidsaktuella ämnen och samhällsfrågor.
Vi vill att du har god samhällsorientering, bred allmänbildning och B-körkort. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som självkörande programledare eftersom programmet är självkört.
Det är också ett plus om du kan Sveriges Radios arbetsverktyg, som ENPS, Digas och Mandozzi. Vi uppskattar om du har goda kunskaper om Värmland.
Majoriteten av redaktionens personal är män och vi har få med annan bakgrund än den traditionellt svenska. Vi ser därför gärna att du som söker är kvinna eller person med annan etnisk bakgrund än svensk.
Tjänsten är en projekt-/mångfaldsanställning från 25 september till 31 december 2006 med möjlighet till förlängning under 2007.
Din ansökan med röstprover skickar du senast 2 juli till:

Redaktionschefen
Sveriges Radio Värmland
Box 98
651 03 Karlstad
eller joachim.gustafsson@sr.se

Frågor om tjänsten kan besvaras av redaktionschef Joachim Gustafsson, 054-22 11 56.
Fackliga frågor besvaras av Bengt Höglind (SJF) och Urban Ericsson (SIF), 054-22 11 00 samt Evert van Berkel (SACO) 08-784 23 53.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".