1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Reportageserie: 24 timmar

24 timmar är en serie där vi får följa fyra personer under ett dygn. Det handlar inte om vanliga intervjuer med frågor och svar utan ibland finns Radiosportens mikrofon bara där och registrerar det som sker.

Det är en serie som skildrar mer än vad vi vanligtvis får höra. En serie som tar oss bakom kulisserna och in i vardagen. En serie som tar oss från Tyresö till Thessaloniki och ger fyra helt olika berättelser om livet i relation till idrott.

Del 4: ”Då slängde jag väskan och sa nu får det va nog”
Om livet som travkusk
Han är Sveriges mest framgångsrike travkusk och har vunnit närmare 450 lopp bara i år. Men segrarna kommer inte gratis. Vi har följt 24 hektiska timmar med Björn Goop.

Del 3: ”Rätt attityd, potential och resultat”
Om livet som stort tennisslöfte
Hon är 16 år och spelar tennis på heltid. Någon skola hinns inte med när man vill satsa allt på att bli professionell tennisspelare. Vi har följt 24 timmar i Sandra Romas tennisliv.

Del 2: ”Plötsligt viner det massa stenar mot vår buss”
Om livet som volleybollproffs i Grekland.
Marcus Nilsson är Sveriges bästa volleybollspelare och återfinns i grekiska Iraklis. Där är han stjärna och lever ett liv långt ifrån den bistra verkligheten i den svenska elitserien.

Del 1: ”Ser ut att va en körig vecka”
Om livet som idrottsförälder.
Hämta, lämna, träning, match. Det är mycket att tänka på när ens barn är engagerad inom idrott. Mats Elliots son Jesper är 13 år och spelar hockey i Hanviken SK.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".