Förlust igen för "Bajen".

Hammarbyförlust i Champions League

Det blev förlust för Hammarby  handboll borta grekiska Panellinios med 34-30. Men Söderlaget har fortfarande chansen att gå vidare.

Efter en inledande storseger, 37-23 hemma mot grekiska Panellios, har Hammarby nu fyra raka förluster i den prestigefyllda mästarturneringen. Elitseriesuveränerna lyckades inte alls i returmötet i Aten på söndagen och förlorade med fyra bollar, trots 17-16-ledning i halvtid.

Nästa helg avgörs det vilket lag som får följa med suveräna Barcelona vidare till åttondelsfinal i Champions League.

För Hammarby krävs seger borta mot slovenska Club Kozina, ett lag Bajen förlorade mot hemma med 28-32, samtidigt som redan klara gruppsegraren Barcelona gör sitt jobb och vinner hemma mot Panellios.

Om Hammarby ändå lyckas ta sig samman och vinna skulle det innebära att laget tillsammans med Kozina och Panellios slutar på fyra poäng och där Hammarby med klart bättre målskillnad (-2 inför den sista omgången) förmodligen tar andraplatsen och spel i åttondelen.

TT

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".