Innebandy: Dalen vann hetsigt möte

Mötet mellan Täby och Dalens herrar i innebandyns elitserie blev en jämn och stökig match som slutade 2-3. Efter matchen ska en Täbyspelare hotat och slagit en motståndare.

Det var stökigt redan under innebandyns elitseriemöte när odiciplinerade spelare i Täby och Dalen titt som tätt rök ihop och tjafsade verbalt. Än värre blev det efteråt.

Enligt Västerbottens-Kuriren slog en Täbyspelare Dalens Fredric Westling i magen och hotade att döda honom. Arenan var tom förutom på några spelare, när täbyspelaren kommer fram till Westling.

- Hanklipper till mig i magen och säger att jag ska passa mig och att han ska slå ihjäl mig. Sedan stod han och viftade med klubban mot mitt ansikte. Jag blev helt paff. Att det händer saker under matchen är en sak, det är man beredd på, men efteråt. Det var ganska otäckt faktiskt, säger Westling till tidningen.

Dalenledningen har ännu inte bestämt sig för om man ska rapportera händelsen till förbundet.

Radiosporten/TT
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".