Förlust för Tomas Johansson

Det blev förlust för Tomas Johansson i comebacken på tennistouren under onsdagen. Johansson föll med två raka set mot tjecken Ulirach i Moskvas ATP-turnering.
Tomas Johansson var tillbaka efter den axelskada som i två månader hindrat honom från spel men tjecken Bohdan Ulirach blev för svår i den första omgången. Förlust för svensken med 2–0 i set, men Johansson bjöd på bra motstånd. Båda seten fick avgöras i tiebreak, 7-6 (7-5), 7-6 (7-2). – För att ha varit borta i två månader så kändes det bra. Axeln kändes bra och det här var egentligen det bästa besked man kunde få, jag hade inte riktigt förväntat mig att jag skulle slå Ulihrach, säger Johansson. En som överraskande vann idag, det var Magnus Larsson. Den 32-årige veteranen skrällde när han i Tokyo slog ut 7:e seedade Nicolas Lapenti i två raka set med 7-5, 6-2. Larsson är därmed klar för kvartsfinal.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".