Ingesson tränar med Elfsborg

Klas Ingesson kan vara på väg mot comeback. På måndagen tränade den före detta landslagsspelaren med allsvenska Elfsborg på Ryavallen.
Klas Ingesson, med landslag- och proffsmeriter, skall träna med klubben minst veckan ut. Han är sugen på att träna och vill känna sig för, men inget är bestämt när det gäller en eventuell comeback. – Skall man vara med i allsvenskan någon mer gång så är det nu. Men det krävs mycket, mycket arbeta om man skall komma tillbaka, säger Ingesson till Radiosporten. 35-åringen som har tränat med Elfsborg tidigare säger att om han åter börjar spela allsvensk fotboll så kan han mycket väl tänka sig att spela för Elfsborg. – Elfsborg är en bra klubb med god organisation, bra ungdomsverksamhet och stabil ekonomi. Elfsborgs tränare Anders Grönhagen välkomnar Ingesson som nyförvärv om han väljer att satsa på fotbollen igen. – Det syns ju att han är en spelare med stor potential, bra fotbollskunnande och så är han en stor ledare på plan. Han är välkommen till oss om han är sugen på att spela.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".