Nya hot mot HC Örebro

Nya hot har framförts till den allsvenska hockeyklubben HC Örebro. Sprängmedel ska finnas i arenan under lagets bortamatch mot IFK Arboga på söndag.
Via e-post mordhotades i söndags spelare ochledare i HC örebro. Det förekom även hot om att sprängmedel skulle vara utplacerat i Toytahallen. Polisen gjorde dock inga upptäckter. Men nu har nya hot kommit till Örebro via ett brev undertecknat ''Utbrytargruppen''. Än en gång handlar det om sprängmedel och hoten riktas nu mot Arboga ishall där Örebro spelar bortamatch på söndag. IFK Arboga har inte tagit del av några hotbrev men kommer nu med stor respekt se över säkerheten tillsammans med polisen inför matchen. – Vi kommer kanske tappa en hel del publik, folk vågar ju inte gå på ishockey när det är så här. Det är katastrofalt, säger Arbogas ordförande Sören Bojar till Radiosporten.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".