NBA: Jordan tackade för sig – igen

Michael Jordans NBA-karriär går mot sitt slut, igen.
Jordan som tidigare slutat två gånger, men båda gångerna gjort comeback, spelade igår sin sista hemmamatch för sitt Washington Wizards och blev avtackad efter matchen.
Bland annat av den amerikanske försvarsministern Donald Rumsfeld som lämnade över en amerikansk flagga till Jordan i en patriotisk hyllning. Enligt NBA-reglerna får en spelare under kontrakt inte erbjudas något annat jobb inom NBA-basketen. Men ryktena säger att Jordan, som också är delägare i Washington Wizards, kan vara på väg till en ledarroll i sin gamla klubb Chicago Bulls. Michael Jordan har ytterligare en match att spela för Washington, bortamatchen mot Philadelphia på onsdag. Mer basket: Karl Malone, "the mailman" var en av USA:s hjältar i OS 96 och 2000 och nu är det dags igen. Han är nämligen en av dom som blivit uttagna till den amerikanska basket-truppen till Aten-OS nästa sommar. Malone kommer då att vara 41 år.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".