Hardy väntar på Foppa & Sundin

Förbundskaptenen i ishockey, Hardy Nilsson, är glatt överraskad över att nu fått möjlig tillgång till både Mats Sundin och Peter Forsberg till VM. –Man kan bara hoppas att de är hela och vill spela VM, säger Hardy Nilsson till Radiosporten.
Forsbergs Colorado åkte ju ur mot Minnesota med 4-3 i matcher medan Sundins Toronto förlorade med samma siffror mot Philadelphia. När det gäller Sundins lagkompisar Mikael Renberg och Jonas Höglund säger Hardy Nilsson att han bara vill ha dem om Mats Sundin kommer. Annars är de inte lika aktuella. Mikael Renberg, som är intresserad av spela till VM förstår dock inte det resonemanget. - Hardy har du sina idéer, men antingen vill ha en spelare eller inte. Det går ju inte att resonera som han gör, säger Renberg till Radiosporten. Inga beslut är ännu tagna men besked kommer antingen ikväll eller imorgon när det gäller ytterligare svenskar NHL-spelare till VM. Dock är det nu klart att backen Kenny Jönsson tackat nej.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".