Waldner föll direkt i pingis–VM

Veteranen Jan-Ove Waldner föll direkt i första omgången i VM i Paris. Han föll med 3-4 i set mot Konstantin Papageorgiou, rankad som nr 372 i världen.
-Jag satsar vidare mot OS ändå, säger Waldner till Radiosporten.
Waldner har ju varit skadad en längre tid och kämpat länge för att bli spelklar i tid. Sent omsider fattades beslutet att han skulle vara med, men han föll alltså direkt mot en hittills helt okänd spelare. Svensken räddade sju matchbollar i avgörande set innan greken till slut vann sista setet med 11-8. -Jag hade för dåliga servar och servereturer för att kunna vinna. Jag behöver förbättra allt för att kunna vara bland de bästa igen, säger Waldner. Det har varit en rätt dålig dag överhuvudtaget för Sverige. Alla svenska damer åkte ur, och dessutom Magnus Molin, tillsammans med Waldner i herrsingel. Vidare dock till andra omgången dock Jörgen Persson och Jens Lundqvist.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".