Sörenstam bättre än väntat – slutade ett över par

Annika Sörenstam har inlett sitt historiska spel på herrarnas USA-tour på ett strålande sätt. Efter den första rundan i herrarnas golftävling i ligger Annika Sörenstam ett slag över banans par.
Det innebär att hon har spelat bättre än många väntat och har goda möjligheter att klara den så kallade cutten i morgon – som innebär att de spelare som spelat sämst inte får fortsätta tävlingen. Sammanfattning av matchen Ett bra utslag på det tolfte hålet ledde fram till ett läge för birdie, men som på flera hål tidigare gick Sörenstams birdieputt vid sidan av hålet. Trots det låg hon ett slag under par. När hon spelat åtta hål på den första rundan i tävlingen i Fort Worth i Texas låg Sörenstam på 13:e plats, endast två slag efter täten och ett slag under par. På sitt sjunde hål var Sörenstam väldigt nära att sätta en birdie. Putten smet dock någon centimeter till höger om hålet, och svenskan fick nöja sig med par. Efter sex hål låg hon på ett under par och var även här nära att sätta en birdie. 15.58 på tordagseftermiddagen svensk tid slog svenska Annika Sörenstam ut i starten på golftävlingen The Colonial i Texas. Hon är enda kvinnan och ett massivt medieuppbåd följer henne.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".