Sars stoppar Foppa

På torsdag i nästa vecka hålls den årliga utdelningen av NHL Awards till de bästa inom NHL – men den allra bäste kanske inte kommer.
Peter Forsberg kanske inte reser till Toronto nästa vecka där NHL:s utmärkelser för den gågna säsongen delas ut. Just staden Toronto råkar vara en av de allra hårdast drabbade av den smittsamma lungsjukdomen Sars och flera dödsfall har inträffat i Toronto. Efter det att Peter Forsberg opererade bort sin mjälte så har han nedsatt immunförsvar så han har starka motiv att inte besöka Toronto nu. Radiosporten har inte kunnat nå Foppa själv för en kommentar, men pappa Kent Forsberg säger att sonen ännu inte bestämt sig för hur han ska göra. Det är inget ovanligt att nominereda inte kommer till utdelningen och det har även i NHL:s administartiva korridorer funnits planer på att placera cermonin i Ottawa.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".