Henke-mani

(28 dec) Underbart vad en människa kan skapa hysteri. Annandagsmatchen nere i Helsingborg blev en hejdundrande tillställning med mycket publik, glad publik och orkester på plats. Helt enkelt grym stämning och en jämn match. Alltid lika skönt att vinna matcher med så kallad ”slutspelskaraktär”.

Helsingborg är ett bra lag, i mitt tycke för bra för att kämpa om de placeringar de idag gör. Truppen är bättre än andra bottenlags, och många av spelarna har varit med så pass länge nu.  Det man saknar är en riktig ledare, en Marck Lundberg. Jag är ganska säker på att hans telefon gick varm i höstas, och kanske än.

Å andra sidan talar tabellen sitt tydliga språk. En seger på fjorton försök, det håller inte.  Det vore katastrof om FCH fick lämna SSL!

Vanligaste frågan sista dygnen:

”Hur var Henke?”

Helt OK. Stark i kroppen, vinnarskalle, och en duktig bollmottagare. Ungefär så.

Eftersom vi knappt haft nån ledighet från träning under jul fick min ledighet läggas på bloggen istället. Ett kort litet uppehåll, men nu kör vi för fulla muggar in i 2009!

Helgens SSL-matcher innehöll ett par utropstecken. Järfälla slog ett svajigt Storvreta som verkligen blandar och ger. Jönköping tog en minst sagt livsviktig trepoängare hemma mot Balrog. Noterbart att sista målet kom 19,59 i sista perioden…!

Halleluja moment  för 300 närvarande!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".