United höjer budet på Ronaldinho

Manchester United har en tid varit intresserade av Ronaldinho. Nu verkar en affär kunna vara på gång. United har höjt sitt bud med fyra miljoner pund. Ronaldinho tillhör för närvarande Paris Saint-Germain som i sin tur är visat intresse för portugisen Pauleta.
Manchester United erbjuder Paris Saint-Germain 24 miljoner pund för brassestjärnan Ronaldinho, rapporterar AP på tisdagen. Det senaste budet är tre miljoner pund högre än det man tidigare kommit med. Dessutom var Uniteds manager Alex Ferguson i Paris på måndagen för att understryka klubbens intresse av Ronaldinho. Paris Saint-Germain är också på väg att förstärka sin offensiv med den portugisiske anfallaren Pauleta (nu i Bordeaux). Något som gör att en eventuell förlust av Ronaldinho inte lär bli lika kännbar. Även Chelsea lär vara intresserade brasilianaren, men Ronaldinho själv lär helst vilja hamna i Real Madrid eller Manchester United.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista