Radcliffe står över friidrotts-VM

Den brittiska långdistansstjärnan Paula Radcliffe har bestämt sig för att det inte blir någon resa till friidrotts-VM i Paris.
Radcliffe, som varit både sjuk och skadad sedan i våras, känner sig inte tillräckligt förberedd för att ställa upp i VM.
Så sent som i tisdags meddelade hon att hon tänkte dubblera, och satsa på guld på både 5 000 och 10 000 meter. Men nu blir det alltså ingenting. Radcliffe satte inofficiellt världsrekord på London Marathon i april, och imponerade stort vid EM i München ifjol. Men hon får nu vänta ytterligare på chansen att ta sitt första VM- eller OS-guld. Edwards och Lewis ännu ovissa Från England berättas det också att Jonathan Edwards ännu inte vet om han kan ställa upp som duellant mot Christian Olsson i tresteget, efter sin fotskada. Och olympiamästarinnan i sjukamp, Denise Lewis, som gjorde comeback i somras ska tävla igen nu i helgen och efter det bestämma om hon kommer till VM, som motståndare till bland andra Carolina Klüft. Friidrotts-VM i Paris startar nästa lördag.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".