Dålig tillströmning sänker priser

Nu dumpas priserna i Luleå under basket-EM där man på måndagskvällen kan köpa biljetter för 50 eller 100 kronor för att se Slovenien möta Israel.
Sveriges normalt hetaste basketort, Luleå, är den största besvikelsen för arrangerande Svenska basketförbundet, som dock fortfarande har goda förhoppningar om att basket-EM ekonomiskt ska sluta på plus minus noll. Förbundskapten Janne Enjebo har sitt avtal till april nästa år och han har fortsatt förtroende av styrelsen och är själv inne på att fortsätta om det fortfarande satsas fram emot OS 2008. Radiosporten har pratat med basketförbundets generalsekreterare, Lena Wallin Kantzy, som menar att satsningen fram till nästa höst då kvalmatcher till EM i Serbien Montenegro 2005 börjar, knappast kan ligga på den nivå som man gjort nu fram till EM. Hon vill dock inte kommentera om Enjebo kommer att erbjudas en fortsatt heltidstjänst som förbundskapten.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".