McEnroe jagar rekord i comeback

Tennisveteranen John McEnroe planerar att göra comeback.
Jakten på rekordet för antalet vunna ATP-titlar är det som lockar 44-åringen att göra en nysatsning i dubbel, tillsammans med Jonas Björkmans dubbelpartner Tood Woodbridge.
Holländaren Tom Okker är den spelare som vunnit flest ATP-titlar genom tiderna. 78 stycken blev det totalt. Två spelare skuggar på 77 titlar. Det är Jonas Björkmans dubbelpartner Tood Woodbridge och redan nämnde John McEnroe. Nu funderar 44-årige McEnroe på en comeback tillsammans med just Woodbridge för att tangera rekordet. Det är i Syndey Morning Herald som uppgifterna presenteras idag. Enligt tidningen föddes tanken under US Open när Woodbridge tillsammans med Jonas Björkman vann dubbelturneringen. John McEnroe slutade med tennis på elitnivå 1992, men enligt hans manager Gary Swain som uttalar sig i tidningen, så är McEnroes tennis-form god och en comeback i en dubbel-turnering skulle inte vara några problem. Tood Woodbridge betonar att om det hela blir verklighet så handlar det om en tillfällig dubbelkonstellation. Samarbetet med Jonas Björkman kommer inte att avbrytas poängterar Woodbridge.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".