...och en fråga om fotbollsallsvenskan

- Är det inte i tidigaste laget frågade han som har samma namn som golfproffset Alexander Norén.

Soffan tyckte att det var i tidigaste laget - med start idag- men att den stora snackisen ändå måste vara Junisemestern för dom allsvenska spelarna. Under fotbolls VM. Inga matcher. När det är som bäst här hemma en månad med träning -Sommar i P1 - saft och bullar i hängmattan och radion och TV med VM i Sydafrika

Häftig krock annars, om man nu kan uttrycka sig så - Hockeyslutspel - Fotbollsallsvenskan - Handboll, bandy, basket, volleyboll och alla andra sporter som också spurtar.

Har en egen garderob som jag delar med Dagge i ena hörnet av redaktionsrummet. Ett par grå träningsskor som borde användas och tre terracottafärgade tegelpannor som inte ska användas tar just nu upp det mesta av utrymmet i min garderob som jag alltså delar med Dagge.

Det finns en fastklistrad spegel på insidan av garderobsdörren. Spegeln sitter fast och det är ju bra men höjden där spegeln är fastklistrad är ungefär i maghöjd. Och det är mindre bra. Kanske någon på friskvårdsavdelningen som satt upp den. Som ett litet tips att det är dags.

Rickard är vältränad och älskar fotboll

Jag älskar ishockey och är inte alls vältränad.

Fick ett brev från sporthallen - dom har tydligen plats för mig. Ett träningspass med ljuvlig musik heter det i lockropet. Kanske börjar jag på Måndag eller Tisdag. Läste om en företagsledare. Vd tror jag. Som fick en enorm adrenalinkick av morgonträning. Han blev aldrig trött. Och gillade att klättra gjorde han också.

Har provat en gång. Häggstaberget i Huddinge eller om det ligger i Tullinge.

Kom sex meter upp och tittade ner. Svindel. Tittade upp och längtade ner. Ännu mer svindel. Det är lugnt sa Roffe L vi hjälper dig. Och hjälp fick jag. Kommer inte ihåg om jag vinschades upp eller om jag drogs ner i kraftiga linor. Men kaffet smakade gott efter äventyret det minns jag.

Köper mycket litteratur om expeditioner på K2 och Everest så vem vet kanske Häggstaberget igen.

Annars finns ju träning till ljuvlig musik på närmare håll.

Annika ritar hästar och vackra tjejansikten har jag sett. Jag ritar också. Varje dag. Och några gånger har jag tävlingsritat. Pictionary.

Så här såg det ut för 12 år sedan:

Och Dagge tog bävern på en gång.


Blogg-Rogge, Stockholm

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista